woensdag 13 maart 2013

Knoflook Spaghetti met Garnalen


Knoflook Spaghetti met Garnalen 

  • 4 tenen knoflook
  • bosje peterselie
  • 1 limoen
  • 500 gram spaghetti
  • 500 gram cocktail garnalen, staartje verwijderen (diepvries)
  • Basilicum olijfolie
  • chilisaus
Pel de knoflook en hak deze in je keukenmachine fijn. Voeg hier de peterselie aan toe en hak dit even. Nu de schil van de limoen raspen en dit samen met het sap van halve limoen ook toevoegen in de keukenmachine. Voeg er als laatste een scheut Basilicum olijfolie doorheen.
Dit is vast je dressing voor je spaghetti.

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing 'al dente', beetgaar.

Wanneer je garnalen ontdooit zijn verwijder je de staartjes. Besprenkel ze met wat olijfolie en doe er een scheutje chilisaus overheen. Laat dit even een half uurtje rusten.

Bak nu de garnalen in ongeveer 3 tot 4 minuten op hoog vuur gaar.

Giet de pasta af, doe de knoflook-peterselie dressing erover heen en meng de cocktail garnalen er doorheen.

Gelijk serveren.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen